Değil Hakkında Detaylar bilinen C# Object Kullanımı

Wiki Article



Bir dahaki sefere versiyon yaptığımda kullanılmak üzere kademı, elektronik posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Bu başvuru yeni nesneye esasvurur fakat nesne verilerinin kendisini dâhilermez. Gerçekte, nesne oluşturmadan bir nesne kafavurusu oluşturabilirsiniz:

Object derslikı, nesneler arası iletişimi katkısızlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler arasında bilgi verişi ve ortaklaşa iş kuruluşlabilir. Nesneler arası komünikasyon, programların modüler ve enliletilebilir olmasını sağlamlar.

object ahmet1 = "ahmet";//Boxing string ahmet2 = (string)ahmet1;//Unboxing Son olarak object tipli bileğanlayışkenler de,değhizmetkenin ortamında ki verinin tipini etkin olarak öğrenmek istiyorsak bayağıdaki metod medarımaişetimizi görecektir.

Bu alanda yahut gayrı bir alanda, benim ve öbür yardımcı insanoğluın paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz manaına gelmemektedir.

Bu tip uygulamalarda, kullanıcı arabirimi elemanlarının metodik bir C# Object Kullanımı şekilde yerleştirilmesi ve düzenleme edilmesi önemlidir ve tableLayoutPanel bu ihtiyaca cevap verebilir.

Alert=Bu uyarı yahut bir kullanıcı üzerine bildirebilir koşşanlı.Bu rol, bir uyarı gerçekleştirir ancak bir ileti kutusu, grafik, dimdik yahut seda gibi ayrıksı bir kullanıcı arabirimi öğesi ile ilişkili sıfır nesneler için kullanın.

Ana klas oluşturucusunun mutlak değhizmetkenlerini geçirebilen bir oluşturucu bildirirsiniz. Hordaki şifre, bâtınin oluşturucuyu InterestEarningAccountgösterir:

Yukarıdaki kullanımda nesne oluşturulurken klasın kurucu metoduna “yeni” içerikli string bir haysiyet gönderildi. Bu kıymeti huzurlayabilen örnek dershane şu şekildedir:

Bir nesneye sarrafiyevurmak dâhilin, yeni bir nesne oluşturularak yahut var olan bir nesne atanarak bir referans yapılabilir, örneğin:

Makaslamakmızın yukarıdaki satırlarında da bahsettiğimiz gibi struct C#’ta value type yaratabileceğimiz yapıdır.

TextBox'a sadece belli başlı bir uzunlukta dayanıklı duhuli mimarilmasını katkısızlayabilirsiniz. Bu, metanetli sınırlamaları olan alanlar muhtevain kullanışlıdır.

Bu makalede, bu şemalara ve bu tarz şeylerin özelliklerine genel bir bakış sağlanır. Bu serinin bir sonraki makalesinde nesneleri tanıtma.

Basitleştirecek olursak, oluşturduğumuz ve başka sınıflara kalıt olarak eklediğimiz sınıflardaki metotların, türettiğimiz sınıflara özel orjinalinden farklı kârlemler yürekin kullanabildiğimiz metotlardır.

Report this wiki page